Pianoles 

Ben van den Broek begon zijn muzikale loopbaan toen hij 11 jaar was achter het elektronische orgel. Later kwamen daar andere toetsinstrumenten bij zoals piano, keyboard en synthesizers. In 1992 studeerde Ben af aan het Rotterdams Conservatorium. Als docent heeft Ben al meer dan 20 jaar ervaring. Ook geeft hij momenteel nog steeds les bij Stichting Nieuwe Veste in Breda en muziekschool Van den Maagdenberg in Etten-Leur.

Naast lesgeven is optreden ook een belangrijk onderdeel van Ben zijn muzikale leven. Al jaren speelt hij in de band Three O’Four. Ook heeft hij in het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht gespeeld en in de Joop van den Ende producties The Lion King en Les Misérables. Ben woont sinds 2008 in Den Bosch, samen met zijn vrouw en hun twee kinderen (jongenstweeling).

 

Als pianodocent worden zowel de piano- als de keyboardlessen door Ben helemaal op de leerling afgestemd. Het plezier van het muziek maken staat voorop, naast het ontwikkelen van een goede techniek. Iedere leerling is anders, dus kunnen de methodes die gebruikt worden verschillen van elkaar.

 

Ben van den Broek geeft les op de dinsdagen bij Muziekschool van den Maagdenberg .