top of page

Pianoles 

Schermafbeelding 2022-11-14 om 16.21.14.png

Mijn naam is Jelle van Bezouw, ik ben geboren op 16 november 1995. Mijn muzikale reis begon toen ik ongeveer 12 jaar oud was. Ik zat op gitaarles bij een super leraar in de Sint-Janstraat in Sprundel genaamd Geert Konings. Hij had voornamelijk zichzelf geleerd om verschillende muziekinstrumenten te spelen en te zingen. Het fijne bij hem was dat je helemaal jezelf kon zijn. Hij had aandacht voor iedereen en maakte je aan het lachen met zijn flauwe grappen. ”Beetje puur vergif”? wijzend naar de fles cola achter je. Je kreeg er ook wel een appeltje bij voor de vitamines ;). Ik hoop wat van zijn warmte mee te kunnen nemen in de lessen die ik geef.

Op de Academie voor muziekeducatie ben ik begonnen met het spelen van de piano. Ik vind het een prachtig instrument waarmee je al snel klinkend resultaat kan maken ten opzichte van gitaar. In mijn ogen zijn er twee manieren om de piano te leren bespelen. 1) De klassieke manier via een methode en met het leren van noten lezen. 2) Leren spelen op gevoel en het gebruiken van je oren. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor het leren en ik probeer te luisteren en te kijken waar jij op aangaat en wat voor jou werkt. Laten we in de proefles kijken welke richting jij op wilt en hoe ik jou kan helpen op je muzikale pad.

 

Muziek blijven maken en die vlam blijven voeden is essentieel voor mij. Die energie en passie hoop ik over te brengen tijdens de lessen! Muziek is voor mij een van de mooiste dingen die bestaan. Het kan je raken, je uit je hoofd halen, inzichten geven, verbinden en genezen. en dat allemaal met alleen geluid…

bottom of page